Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı hamam cirim. Sililik bakımından da pratik bir kullanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam derece allıkıyor! Uzun zamandır şık ve birinci sınıf bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ait topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Taba rengi ceket kabil tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Aradığınız kriterlere munis sonuç bulunamamıştır. Gayrı cisim veya konum aratarak tekrar kontrol yapabilirsiniz.

Çizme, kış ve ilkbahar aylarında sık kullanılan ve yeğleme edilen bir kadın ayakkabı modelidir. Ilgisiz mevsimlerde ayakları hamam tutan kadın çizme modelleri ortada bentcıklı, fermuarlı ve düğmeli çeşitler mevcuttur. Kullanışlı olmakla yan yana şık dokumaya da iye olan kadın çizme çeşitleri arasından zevkinize, tarzınıza ve kombininize mütenasip bir biçim seçebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıldan bu yana ne bot favorilerden inmedi sanarak soracaktır olursanız, cevabımız nazar boncuğu bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri üzere hacısı hocası aracılığıyla giyildi ve de çok sevildi!

Çizme dendiğinde akla ilk gelen modeller beyninde diz boyunda ya da dizlerin üzerinde biten uzun layihamlar dünya alır. Fakat bunun tarafı saf dayanıklı çok farklı boylarda olan çizme modelleri de mevcuttur. Hatta çizme modellerinde hem yazlık hem de kışlık olmak üzere farklı mevsimlerde giyilmesi olanaklı ayakkabı layihamlarıdır.

Leopar desenli, iddialı ve bir o denli taba bot kombinleri şık bir bot modeli ciğerin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Giyim yerında farklı biçimlerde tasarlanan giysileri tamamlamak sinein sıklıkla yeğleme edilen botlar ve çizmeler, hem erkeklerin hem de kadınların beğenisini toplar. Kadın, erkek bot seçenekleri devir içinde trampa göstererek sunulmaya devam eder. Hazan ve kış aylarında ayakların sıcak kalmasına yardımcı olan ürünler renk ve paradigma bakımından çeşitleme gösterir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Sudan ucuz.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Endamsız klan topuklar hem konforlu hem de şık bir intihap tutmak isteyenler karınin uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu kısaca boy olarak tanımlanır. Stiletto olarak da aşina kısaca topuklular, vücudu şık gösterirken ali olanlara kıyasla daha rahat bir kullanım sağlar. Kadın güdük çizme modelleri ekseriyetle aldatmaçdürüst topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page